top of page
2858418383840965729.jpg

Psykolog Anne Mallaug

"Som en psykologspesialist med dyptgående forståelse for metakognitiv og kognitiv terapi, tror jeg sterkt på viktigheten av skreddersydde terapeutiske tilnærminger. Jeg ser depresjon, angst og stressrelaterte plager ikke bare som psykologiske utfordringer, men som muligheter for vekst og utvikling. Min tilnærming kombinerer omsorg, forståelse og klar veiledning, og jeg legger stor vekt på å være en støttende samtalepartner og veileder. Det å hjelpe klienter med å navigere gjennom livets kompleksiteter, og se dem finne sin egen vei mot bedring, er kjernen i mitt arbeid."

Bakgrunn

Anne er spesialist i klinisk voksenpsykologi. Hun har mer enn 30 års erfaring fra spesialisthelsetjenesten, bedrifthelsetjeneste og som privatpraktiserende psykolog.

Anne har videreutdanning innen flere områder som; metakognitiv terapi, kognitiv terapi, og ACT. Hun har stor interesse for depresjon, bekymring, angst, stressrelaterte plager, utbrenthet/utmattelse, arbeidsrettet veiledning, lederveiledning.

I samtaler er Anne opptatt av å være en god støttespiller, samtalepartner og veileder. Hun møter alle med stor forståelse, omsorg og tydelig råd. 

Kontakt meg

Har du noen spørsmål eller ønsker en uforpliktende samtale er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg direkte

bottom of page