top of page

Møt våre behandlere

Profilbilde-p54xf5cq3xhhz1497qiiq33dotsdj6gfrws4zfg5m8.jpg

Håkon Tenden

Psykolog / Daglig leder

Håkon er utdannet psykolog ved Aarhus Universitet i Danmark, og har arbeidet flere år innen spesialisthelsetjenesten på DPS ved Sykehuset Østfold HF.

 

Håkon har videreutdanning innen traumer, dissosiasjon, EMDR, og utredning/behandling av ADHD hos voksne.

 

I dag jobber han hovedsakelig med ADHD, depresjon, angstlidelser, panikkanfall, traumer, relasjonelle vansker, tilknytning, stress, og utbrenthet.

PART_1666822830162.jpg

Birgitte Karlsen

Psykologspesialist

Birgitte er spesialist i klinisk voksenpsykologi. Hun har mange år erfaring fra spesialisthelsetjenesten innen DPS, og Arbeid & helse ved Sykehuset Østfold HF. 

Birgitte har videreutdanning innen flere områder bl.a; metakognitiv terapi og EMDR for traumer. Hun har spesielt interesse for traumer, bekymring og angstlidelser. 

Mary-Ann.png.webp

Mary-Ann Torp

Par- og familieterapeut

Mary-Ann er utdannet sykepleier ved HIØ. Hun har videreutdanning innen ledelse, faglig veiledning, sosialpedagogikk, voksenpedagogikk og familieterapi fra Diakonhjemmet høgskole i Oslo.

 

I tillegg er hun utdannet sorgterapeut ved sorgstøttesenteret ved Ahus, MST (Multi Systemisk Terapi), PMTO (Parent Management Training Oregon), kursleder i samlivskurset «Godt samliv» og «Fortsatt foreldre».

Å være trygge voksne og foreldre for våre barn i dagens samfunn kan være krevende. Å bli bevisst denne rollen kan hjelpe en til å møte barna og ungdommen på en god og tryggere måte, også når man skal sette grenser.

 

De siste 17 årene har hun arbeidet som familieterapeut og veileder for individer, par og familier, og med mennesker i sorg, kriser og traumer.

 

Mary-Ann er interessert og opptatt av relasjonene mellom mennesker, hvordan vi kommuniserer og tolker hverandre. I samtaler er hun upartisk, engasjert, lyttende, og anerkjennende. 

bottom of page