top of page
BirgitteKarlsen

Psykolog Birgitte Karlsen

"Jeg tilstreber å alltid møte mennesker med forståelse, verdighet og anerkjennelse. Det er viktig at terapirommet oppleves som trygt slik at det føles godt å dele følelser, tanker og erfaringer. Jeg er spesielt opptatt av bevisstgjøring rundt hvordan vi møter egne tanker og forholder oss til dem i hverdagen"

Bakgrunn

Birgitte er spesialist i klinisk voksenpsykologi. Hun har mange års erfaring fra spesialisthelsetjenesten innen DPS ved Sykehuset Østfold HF. Birgitte arbeider til daglig for DPS Halden Poliklinikk, men har timer hos Tankevirke på ettermiddag/kveldstid. 

Birgitte har videreutdanning innen flere områder som; metakognitiv terapi, EMDR, og Prolonged Exposure (PE) for traumer. Hun har stor interesse for depresjon, traumer, bekymring og angstlidelser. Birgitte tilbyr utredning av flere lidelser, herunder også ADHD.

I samtaler er Birgitte opptatt av å være engasjert, støttende og anerkjennende. Samtidig er hun tydelig, konkret og alltid klar til å gi deg en utfordring som kan hjelpe deg videre på veien til tilfrisking. 

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om du har noen spørsmål, eller ønsker å drøfte noen tanker

bottom of page