top of page

Parterapi

DALL·E 2024-03-09 19.01.34 - A warm and inviting therapy room with two comfortable chairs

Parterapi hos Tankevirke er en reise hvor par får muligheten til å utforske, forstå og forbedre forholdet sitt. Gjennom samtaler ledes dere av en erfaren terapeut som bistår i å identifisere underliggende konflikter, kommunikasjonsutfordringer, og bidrar til å styrke båndene mellom dere.

 

Vårt mål er å skape et trygt og støttende miljø der begge parter føler seg hørt og verdsatt, slik at dere sammen kan jobbe mot en mer harmonisk og tilfredsstillende relasjon. Enten dere står overfor spesifikke utfordringer eller ønsker å styrke forholdet generelt, er parterapi et verdifullt verktøy for å fremme forståelse, respekt, og kjærlighet mellom partnere.

 

Våre terapeuter har alltid et helhetlig fokus i møte med par - på den måten sikrer vi en god forståelse av bekymringene. Dette gir erfaringsmessig et bedre og langvarig resultat.

Våre verdier i terapi

Forståelse

For oss er felles forståelse veldig viktig for et godt samarbeid. Vi forsøker alltid å forstå problemstillingen, og sammen lager vi et felles mål for samtalene

 

Bevisstgjøring
En økt forståelse for utløsende og underliggende faktorer er med på å lage veien til endring. En slik bevisstgjøring gjør at man begynner å få litt mer oversikt og forståelse, noe som i seg selv er hjelpsomt

 

Utfordring
Når en god forståelse er oppnådd kan vi enklere gå i gang med å bryte mønstre, endre strategier og mekanismer for å få det bedre

abstract-app-social-web-service-object.jpg
Parets Shadow

En vei tilbake til hverandre

Parterapi er en form for terapi som hjelper par å løse konflikter og forbedre forholdet deres. Det kan være nyttig for par som kjemper med kommunikasjonsproblemer, konflikter om sex eller penger, eller som ønsker å forbedre forholdet sitt generelt.

Parterapi involverer vanligvis både partene i et forholdet, og terapeuten som vil jobbe med dem sammen for å hjelpe dem med å forstå og løse problemene deres. Terapeuten kan også gi verktøy og teknikker for å forbedre kommunikasjonen og øke følelsen av tilknytning mellom partene.

 

Det er viktig å merke seg at parterapi ikke alltid er en lett prosess, og det kan være utfordrende å arbeide gjennom konfliktene og problemene i forholdet. Men for mange par kan parterapi være en nyttig måte å forbedre forholdet og øke tilfredsheten i deres relasjon. Det er også viktig å merke seg at parterapi kan være et alternativ for par som ønsker å redde forholdet sitt eller vurderer å skilles.

En ny start

 

Parterapi er en dør til nye begynnelser, hvor kjærligheten får en sjanse til å blomstre på nytt under veiledning av en omsorgsfull terapeut. Tenk på dette som en reise hvor dere sammen kan gjenoppdage hverandre, bygge dypere forståelse og styrke båndet som forener dere.

 

Gjennom terapien åpnes muligheten til å transformere utfordringer til styrker, lære nye måter å kommunisere på som bringer dere nærmere hverandre, og finne tilbake til gleden ved å dele livets opp- og nedturer sammen. La parterapi være det lyspunktet som minner dere om alt det vakre dere kan skape sammen, og hvordan kjærligheten, med litt pleie og oppmerksomhet, kan vokse seg sterkere og mer meningsfylt enn noen gang.

Hender som strekker seg
bottom of page