top of page
KarolineCasey.JPG

Par- & Familieterapeut
Karoline P. Casey

"Jeg tar i mot par, familier, og enkeltpersoner. Jeg er opptatt av å se helheten og årsaken bak atferden hos hver enkelt. I terapirommet tilstreber jeg å være genuin, engasjert, omsorgsfull og anerkjennende. Jeg er opptatt av å skape et trygt rom hvor det føles behagelig å snakke om utfordringer og problemstillinger"

Bakgrunn

Karoline er utdannet som psykoterapeut og veileder ved universitetet i Derby i England. Hun har spesialisert seg innenfor tilknytning-, atferds- og personsentrert teori. Hun har i flere år arbeidet som psykoterapeut og familieveileder for offentlige og veldedige organisasjoner. Hun har blant annet erfaring med voldsutsatte kvinner. Som foreldre- og familieveileder har hun erfaring fra offentlige instanser. 

Karoline har bred erfaring med flere problemstillinger; som utagerende barn og ungdom, og emosjonsfokusert foreldreveiledning i møte med egne barn. Karoline er spesielt interessert i hvordan traumer påvirker individet i nåtid, samt utfordringer i relasjoner og tilknytningen mellom mennesker. Hun er genuint opptatt av å være støttende og empatisk - samtidig som hun er nysgjerrig og engasjert i møte med ulike problemstillinger. 

 

Spesielle interessefelt inkluderer; relasjonstraumer, tilknytning, traumer, ADHD, angst, utbrenthet, depresjon, kompleks PTSD, relasjonelle utfordringer, foreldreveiledning, emosjonsfokusert / følelser.

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om du har noen spørsmål, eller ønsker å drøfte noen tanker

bottom of page