top of page

TankeVirke er en psykologklinikk

Vi er en psykologklinikk som holder til sentralt i Østfold. Klinikken holder til i moderne lokaler på Bredsand Helsehus. Vi er et helprivat helsetilbud, noe som betyr at vi ikke tilbyr refusjon via det offentlige - det vil si at behandlingene ikke dekkes av feks frikort. Til gjengjeld betyr det at vi kan tilpasse forløpene til hver enkeltes behov, og at vi har kort ventetid. 

IMG_0114.jpeg

Vi er tilpasningsdyktige

noun_psychotherapy_2246284-3.png

Vi tilpasser hvert enkelt behandlingsforløp til den enkelte klient. På den måten sikrer vi at dine behov kommer først, både når det kommer til lengde og hyppighet på behandlingen. Ved avgrensede problemstillinger kan det ofte holde med noen få timer. Ved sammensatte eller langvarige vansker kan det imidlertid ta noe lenger tid å komme i mål. Hyppighet og varighet av timer er noe som avklares med din psykolog, ut fra dine behov.

VR Goggles

Psykologene

Vertikal_Helse_N2_526087603_Psykologtime.jpg

Alle våre behandlere har lang og bred erfaring med ulike problemstillinger. Som folk flest er våre psykologer forskjellige ved at vi interesserer oss for ulike områder - dette gjør at vi som klinikk kan tilby et bredt spekter med behandlingsmetoder, terapiformer og kurs. Alle våre behandlere tilbyr også utredning, og kan samarbeide tett med fastlege / NAV om dette er ønskelig.

I tillegg til individualterapi tilbyr vi også parterapi, familie- og foreldreveiledning, kurs, og coaching

bottom of page