top of page

Hvem er Tankevirke?

Privat psykologklinikk

TankeVirke er kombinert psykologklinikk og familiekontor som holder til på Bredsand Helsehus i Moss, sentralt i Østfold. I lune og lyse kontorer tar vi imot individer, par, familier og bedrifter.

 

Vi er opptatt av å tilby skreddersydde behandlingsopplegg tilpasset hver enkeltes problemstilling og behov. På den måten sikrer vi at dine behov kommer først, både når det gjelder antall timer og hyppighet. Det er viktig for oss at våre klienter føler seg ivaretatt på en god måte.

TankeVirke tilbyr individualterapi rettet mot en rekke ulike psykologiske problemstillinger. Herunder; depresjon, angst, traumer, relasjonelle utfordringer, tilknytning, tvangstanker, stress, utmattelse/utbrenthet, rusmisbruk, avhengighet med flere.

Par- & familiesenter

Vi fokuserer på å tilby målrettede tjenester for par og familier som står overfor utfordringer eller ønsker å styrke sine relasjoner. Vi forstår kompleksiteten i familielivet og partnerskap, og vårt mål er å tilby støtte og veiledning som kan bidra til å løse konflikter, forbedre kommunikasjonen, og fremme dypere forståelse og nærhet mellom familiemedlemmer og partnere. Våre terapeuter er spesialutdannede innenfor par- og familieterapi, og benytter evidensbaserte metoder for å sikre best mulig resultat.

Ved å tilby et trygt og støttende miljø, legger vi til rette for åpne samtaler der alle parter kan føle seg hørt og forstått. Våre tjenester inkluderer, men er ikke begrenset til, parterapi, familieterapi, foreldreveiledning, og spesialiserte kurs for å bygge relasjonelle ferdigheter. Vi er dedikerte til å hjelpe dere med å navigere i relasjonenes utfordringer, enten det gjelder å overvinne kriser, håndtere overgangsfaser i livet, eller ganske enkelt ønsker å forbedre kvaliteten på deres samspill og samhørighet. Hos Tankevirke er vi forpliktet til å støtte dere gjennom hver fase av reisen mot et sterkere og mer tilfredsstillende forhold.

Bedrifthelsetjeneste

Tankevirke Psykologklinikk er stolte over å utvide vårt tilbud med bedriftshelsetjenester, rettet mot organisasjoner som ønsker å investere i sine ansattes helse og velvære. Vårt team består av dyktige psykologer med bred erfaring i å tilby støtte og veiledning for et sunnere arbeidsmiljø. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert forebyggende tiltak, stressmestring, konflikthåndtering, og støtte ved psykiske utfordringer, alle skreddersydd for å møte de unike behovene til din organisasjon.

Ved å integrere bedriftshelsetjenester i din organisasjon, legger du grunnlaget for et arbeidsmiljø preget av trivsel, produktivitet, og psykisk velvære. Vi tror fast på at en proaktiv tilnærming til mental helse ikke bare gavner den enkelte ansatte, men også styrker hele teamets dynamikk og effektivitet. Tankevirke Psykologklinikk er her for å bistå din bedrift i å navigere utfordringene i arbeidslivet, med mål om å skape et mer inkluderende, støttende og produktivt arbeidsmiljø.

Contact

Kontakt oss

Send oss en melding

Takk for din henvendelse!

bottom of page