top of page

Psykolog

Tørkoppveien 10, 1570 Moss, Norge

Stillingstype

Oppstart

Hel- og deltid

Etter avtale

Vurderer du å forsøke seg som privatpraktiserende psykolog, ønsker mer frihet i egen arbeidshverdag, eller bare skifte arbeidsplass?


Tankevirke søker nå flere psykologer til vårt fellesskap. Vi åpnet dørene november 2022, og er en klinikk som holder til i Moss, sentralt i Østfold. Vi kan tilby kontortid på dagtid og/eller kveldstid både som heltid- og deltidsstilling. Psykologstudenter er oppfordres også til å søke.


Som psykolog i Tankevirke vil du være en del av et godt faglig fellesskap, ha stor individuell frihet, styre arbeidshverdagen din selv, mer tid til pasientsamtaler over administrativt arbeid. Det faglige fellesskapet i klinikken bidrar til kompetansedeling, drøfting av fag, og videreutvikling. Å være del av Tankevirke gir deg tilgang på en stor pasientgruppe, og samtidig ingen bindende utgifter. Våre klienter er både enkeltpersoner, par og familier, som kommer med svært varierte problemstillinger.


Hvem er vi på jakt etter?

Vi er på jakt etter erfarne, trygge og engasjerte psykologer som trives med høy grad av selvstendighet i en travel jobbhverdag, og som gir av seg selv i møte med sine klienter og kollegaer. Personlige egenskaper og kvalifikasjoner:


  • Autorisasjon som psykolog i Norge

  • Psykologstudenter vil også vurderes

  • Klinisk erfaring med milde til moderate psykiske lidelser

  • Genuint opptatt av å møte pasienten på en god måte

  • Engasjert, fleksibel og medmenneskelig

  • Strukturert og selvstendig

  • God arbeidskapasitet


Høres dette ut som deg? Send din søknad og CV til daglig leder Håkon Tenden på hakon.tenden@tankevirke.no


Oppstart etter avtale.


Vi gleder oss til å høre fra deg!

Om TankeVirke

Tankevirke er en nyoppstartet psykologklinikk lokalisert sentralt i Østfold like ved E6 i Moss. Vi holder til i fine lokaler i Bredsand Helsehus. Vi samarbeider med flere ulike helseaktører i samme bygg - herunder fastleger, fysikalske behandlere, tannleger m.m.

Våre psykologer arbeider som selvstendig næringsdrivende og er således ansvarlig for eget virke. Dette innebærer fri tilgang til et faglig fellesskap, kontinuerlig tilgang til klinikkens klienter og ventelister, tilgang til felles journalsystem og ingen utgifter knyttet til egen drift. Vårt mål er at psykologene skal ha mest fokus på selve jobben, og bruke minimalt med tid på administrasjon og utgifter.

bottom of page